Új nap új oldal, új lehetőségek

Hát eljött a nap, hogy örömmel jelenthetem ki: Megújultunk! Nem gondoltam hogy valaha is sikerül összehozni ezt az oldalt, de itt van! Tessék lássék, tessék beljebb fáradni!

Sokat gondolkoztam azon, hogy mi lenne jobb, a régi már egy kicsit lassú oldalba még több funkciót belezsúfolni, feltupírozni, vagy egy teljesen újat készíteni, tiszta lappal indulni?

Mint ahogy látszik a második mellett döntöttem, az előző honlapot úgy ahogy volt leselejteztem, és nullából a sokéves tapasztalatot felhasználva építettem egy a mai követeléseknek megfelelő oldalt. Természetesen még lehetnek benne kissebb, akár nagyobb hibák is, de folyamatosan fejlődni fog az oldal.

Keresed a régi képeket? Idővel mindet meg fogod találni, csak hát időbe telik az újrafeltöltésük. Alig kell várnod pár hetet, és minden régi cikk, album fenn lesz az új oldalon is.

Sok időbe telt megkeresni egy albumot? Ezen is próbáltam farigcsálni egy kicsit! A galéria menüpont alatti csoportok segítségével szűkítheted a keresési időt. (később majd megjelennek a cimkék, de erről majd akkor ha már itt lesznek.)

Vannak kedven képeid, nehéz volt egy képet mindig újra megkeresni? Ha regisztrálsz, összegyűjtheted a kedvenceidet, hogy mikor legközelebb jössz ne kelljen keresgélni!

Hozzá szerettél volna szolni a képhez? Ez nehézkes volt, nem működött a vendégkönyv? Hát most minden képhez külön hozzá szólhatsz, ha másvalaki is épp ír a képhez, akár csetelni is tudsz vele.

Remélem megnyeri majd a testszésedet az új honlap!

Péter, a webadmin, fotós, karbantartó

powered by P4IT Kft.