apróFigyelő - Professzionális hirdetésfigyelés

Többször megtörtént már, hogy találtál egy apróhirdetést amihez fogható nem volt addig az interneten, de mikor felhívtad a hirdetőt már régen többen megnézték, talán már előleget is letette valaki, vagy akár már el is kelt? Nem értetted, hogy miért nem te voltál az első, pedig aznap adták fel a hirdetést?

Rock'n'Roll és Boogie-woogie ünnep Karlsruhe-ben

Az elmúlt hétvégén szombaton rendezték a karlsruhe-i Europahalle csarnokban a Rock’n’Roll és Boogie-woogie formációs világbajnokságot, melyhez kapcsolódott az ifjúsági és junior Rock’n’Roll párosok versenye.

A versenyen 16 ország 500 versenyzője vett részt. Magyarországot 5-5 ifjúsági és junior páros, egy Rock’n’Roll és egy Boogie-woogie formáció képviselte.

A régóta várt esküvő!

Végre szemtanúi lehettünk edzőnk és kedvese, Mónika esküvőjének, amit már titkon nagyon régóta vártunk! A meghitt, családias, szűk körű eseményre a kiskunfélegyházai Városházán került sor szeptember 24-én, szombaton délután.

Sanyabá és Sanyabáné

Szörnyű csapás érte a férfitársadalmat! Némi csellel és nagy szerelemmel Mariann rávette a mi Sanyabánkat a házasságra. Pedig mi mindent megtettünk, hogy még az utolsó pillanatban megakadályozzuk a frigyet -előbb a legény/lánybúcsún majd az esküvőn-, de szerencsére könnyen átvészelték a megpróbáltatásokat, így nem sikerült közbeszólnunk!

Kigyulladt egy hatemeletes Ferencvárosban

Még a műegyetemi rakpartról figyeltem fel a pesti oldalon gomolygó füstfelhőkre. Mire közel értem már nagy erőkkel folyt az oltás. Több mint hatvan tűzoltó sietett a helyszinre, rendőrség és a határőrség biztosította a helyszint.

Robbantás a londoni metroban

Korán akartam kelni, de nem sikerült. Talán ez mentette meg az életem. Reggeli után indultam, hogy az Earls Court Road-i magállóból átmetrózzak a varos központjába. Először nem értettem miert állnak annyian a buszmegállóban, hiszen Londonban a fő kölekedési eszköz a metro.

Győri Nyár, győri hétvége

Hétvégén végre sikerült hazajutnom. Egész aktívan töltöttük a hétvégét Vikivel. Kitévedtünk a Győri Nyár nyitóra. Zenélt a légierő zenekara a sétálóutcán, jó lett volna táncolni, de hát a győriek csak nézni szeretik a zenét, végigparádézott sok huszár Győr utcáin, majd a Rába parton megcsodálhattuk Bessenyei Péter műrepülőt, majdnemhogy testközelből.

Bárczy gyereknap

Múlt héten voltam egy gyereknapon, mivel a gyõri Leo klub segített a szervezésben. Egy karate bemutatóval szinesítettük a délelõtti programot. Nagyon nagy sikere volt, fõleg mikor a végén a bátrak kipróbálhatták a cseréptörést.

Kedvenc képek

Bejelentkezés után megnézheted az összes kedvencedet.
powered by P4IT Kft.