Pygmalion - színmű 2 részben

Győri Színház, Nemzeti Színház, PygmalionAz eső elől eresz alá menekült londoni emberek beszélgetését szorgalmasan jegyzeteli Higgins fonetikaprofesszor. Fitogtatja tudományát: beszéde alapján bárkiről megállapítja, honnan jött. Nagyképűen kijelenti azt is, hogy a jelenlévő ordenáré beszédű, szutykos virágáruslányból hercegnőt tudna faragni. A lány, Eliza másnap felkeresi a tanárt és kéri, tanítsa meg szépen beszélni, hogy boltos kisasszony lehessen.

A DIGÓ

12 próba, másfél hónap, amikor a család csak a második. Összefogott egy plankton és egy varjú és ez lett belőle.

Nem volt cél igazából, teszem azt botránykodás, öncélű viccelődés. Nem akartunk elvárásokat, csak süssön le a szinpadról, hogy élvezzük. Mindegy volt a Kisfaludy, az ODT vagy a Helikon, a hangsúlyt magunkra helyeztük.

Made in Hungária - zenés játék

A győri Nemzeti Színház műsorára tűzte az örökzöld Made in Hungária darabot. Jerry Lee Lewis -t Fenyő Miklós alakítja. Sajnálatos módon mikor sikerült bejutnom fotózni, pont nem volt ott a próbán, de így is felejthetetlen élménnyel gazdagodtam! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nézze meg! Kötelező darab. Jó szinészekkel, jó táncosokkal, sztárokkal, és rengeteg jó poénnal.

A dzsungel könyve - szövegben

Abban a szerencsében volt részem, hogy nem csak megnézhettem, hanem fotózhattam is az előadást. Premier előtti főpróbára hívott meg Jácint, a tánckar egyik táncosa, hogy készítsek egy képiportot. Remélem meggyőz mindenkit, hogy a Dzsungel könyvét igenis érdemes megnézni!

Nemzetközi színjátszó fesztivál

1972 óta kétévente kerül megrendezésre az Ifj. Hortváth István Nemzetközi Színjátszó Fesztivál, mely a magyar amatőr színjátszás és az amatőr színházak nemzetközi szövetségének (AITA/IATA) csúcsrendezvénye.

Dunaremetei ReActor Színjátszó

A ReAktor Színház tagjai öt napos nyári táborban vettek részt Dunaremetén. A kis község csendes és kellemes környezete megfelelő hátteret biztosított a színészek és rendezők alapos munkájához.
A munka négy csoportban folyt, mindegyik csoport egy-egy darab megjelenítésén dolgozott három napig.

Van képed hozzá?

Nekem volt képem hozzá. Többek közöt a "Ha már ők is elkezdik" képemet neveztem. A zsűri úgy döntött, hogy érdemesnek tartja, hogy benne legyen a legjobb 30 kép között. 2700 kép érkezett... Na ennyit az öntömjénezésből, ha van kedvetek hozzá szavazzatok rám, hátha a közönségdíjat elvihetem!

Kedvenc képek

Bejelentkezés után megnézheted az összes kedvencedet.
powered by P4IT Kft.