Kalsruhe világbajnokság videók

Most rajtad a sor, hogy eldöntsed, jó sorrendet állapítottak meg a bírák vagy sem. Itt megtalálod mind a hét döntős csapat videóját. Nem akarnálak befolyásolni, de remélem legalább egy hellyel előrébb sorolsz minket ;-)

Canyoning

Mit is jelent ez a szó? A résztvevők túravezetővel neoprén ruhában egy természet vájta csúszdán ereszkednek le csúszkálva, ugrálva a hegyi patak medrében. Ez csak pár nappal a túra előtt tudatosult bennem, addig azt hittem, hogy ez a vadvízi evezés...
swisschallenge

Davoszi szüzek

Szuper volt Davos! Nagyon megérte elmenni, igazi szűzhavunk volt! Reggel egy kicsit még ködösebb volt az idő, kevesen voltak a pályán, csak szűzhóban boardoztam. Azthiszem idén megint kell egy kicsit vizisíelnem :-) délutánra "szerencsére" kisütött a nap. A látásviszonyok rohamosan javultak, sajna viszont tömegével jelentek meg a síelő emberkék a pályákon, és egy kicsit elkezdett olvadni a hó :-(

ZHW Sítábor 2006

Már úgy jó másfél hete érkeztem vissza Zermattból, de csak most jutottam odáig, hogy feltegyem a képeket a netre... hát azt kell, hogy mondjam, eddig ez volt a legszebb síparadicsom ahol eddig jártam. Egyetlen egy apró probléma adódott, hogy egy kicsit kevés volt a hó, én meg megőrülök a szűz hóért… ebből kifolyólag volt egy kis összetűzésem néhány sziklával.

Nüssen meghódítása

Hétfőn voltam... még karácsonykor kezdődött az egész, mikor mászócipőt vettem. Miközben sikeresen felpróbáltam az összes lehetséges típust, az eladó srác valami kék vacakot ragasztott egy síléc talpára... nagyon nem értettem mi a fene lehet. Persze most már tapasztaltabb vagyok.

Barlangászás - Niedelloch

Hét elején jött egy levél a listára, hogy lehet menni barlangászni. Nem nagyon törődtem vele, de aztán beszélgettem Dániellel, ő is lehet, hogy jönne, így jelentkeztem, pont a jelentkezési határidő előtt egy picivel. Végül csak én mentem a külföldi diákok közül, de egyáltalán nem bántam meg! Sőt! Szuper új élményekkel gazdagodtam!

Korcsolya helyett síelés

Milyen jó is a Balaton jegén korcsolyázni... idén ez nem fog összejönni nekem, túl későn jöttek az igazán hideg éjszakák! Már visszatértem Svájcba... korizás helyett snowboardozni voltam, január első hétvégéjét Davosban töltöttem.

Paintball az ártérben

Két év kihagyás után idén szeptemberben végre ismét sikerült összehozni egy paintballt, ahová majdnem az egész Papp familia eljött na és persze barátok és barátnők, meg ugye a nézők se maradhattak el. :) A csapatok kisseb vita után végül kor alapján oszlottak meg, 20év alattiakra és felettiekre.

Outdoor csapatépítő tréning Kajárpécen

Szombat reggel Kajárpécen gyülekezett az a lelkes kis csapat, amely Papp Gábor outdoor tréner vezetésével idilli környezeteben egynapos tréningen vett részt. Az időjósok ugyan záporos zivataros napot igértek, de szerencsére tévedtek, így kellemes időben vághattunk  neki az érdekes feladatoknak.

20. Forma 1 Magyar Nagydíj a Hungaroringen

Idén 20. alkalommal rendezték meg a Magyar Nagydíjat a Hungaroringen. A RedBullnak köszönhetően, mely minden megvásárolt energiaital mellé ingyenjegyet adott, már a pénteki szabadedzésen rekord számú néző élvezhette az aszfaltcsíkon száguldozó versenyzők fülsüketítő hangját.

Öbölátúszás 2005

Idén 13. alkalommal rendezték meg Tihany és Balatonfüred között az öbölátúszást.

A pénteki időjárás előrejelzés még viharos időt prognosztizált a rendezvény napjára, így egészen vasárnap reggelig kétséges volt, hogy nekivághatnak-e a versenyzők a 3,6 kilométeres távnak.

Kékszalag vitorlás verseny - 2005

431 vitorlás, 1961 versenyzővel a fedélzetén. 32-edszer lobog minden hajón kék szalag. Az alap sztori 1934 óta ugyanaz: a tó megkerülése. Az idei „szereposztás” azonban kivételesen izgalmasra sikeredett. Az egyik főszereplő a Lisa nevű vitorlás, minden idők legeredményesebb Kékszalag kormányosával, Litkey Farkassal a fedélzetén.

Italian GT Championship

Vasárnap eleget tettünk egy meghivásnak. Kimentünk a Hungaroringre, megnézni a Ferrari parádét.

Erről készültek az alábbi képek.

Tó, tömeg, korcsolya

Vasárnap voltam korcsolyázni a Pfäffiker tavon. Valakitől hallottam, hogy ez az egyetlen tó ami be van a fagyva a régióba, megnéztem, hogy vonattal hogyan lehet odajutni, és csak huszonöt perc volt a menetidő... nem is kellett sok hozzá, össze szedelőcködtem aztán célbavettem az állomást.

Kedvenc képek

Bejelentkezés után megnézheted az összes kedvencedet.
powered by P4IT Kft.