Dunaremetei ReActor Színjátszó

A ReAktor Színház tagjai öt napos nyári táborban vettek részt Dunaremetén. A kis község csendes és kellemes környezete megfelelő hátteret biztosított a színészek és rendezők alapos munkájához.
A munka négy csoportban folyt, mindegyik csoport egy-egy darab megjelenítésén dolgozott három napig.

Nagy Gergely commedia del’arte stílusban készített egy etűdsort. Papp Gergely Milan Kundera: Búcsúkeringő című regényéből hozott létre egy színpadi vázlatot. Varju Nándor Marius von Mayerburg: Lángarc című drámáját dolgozta fel. Korányi Bálint pedig Rejtő Jenő légiós illetve Piszkos Fred regényeiből készített interaktív kocsmaszínházat.
A tábor zárónapján mind a négy csoportnak lehetősége nyílt arra, hogy bemutassa a betanult és megrendezett darabokat. Erre a színházi estre hivatalosak voltak a barátok és családtagok is, az itt látható képek is ekkor készültek. Az előadások nagyszerűen sikerültek, a közönség nagy tapssal nyilvánította ki tetszését. Színvonalas és magával ragadó volt a fiatal színészek színjátszása, mely képes volt arra, hogy a nézőket azonosítani tudja a darabok mondanivalójával. Szép munka volt, csak így tovább ReActor színjátszó tagok!

Gigi, Viki
powered by P4IT Kft.