Bárczy gyereknap

Múlt héten voltam egy gyereknapon, mivel a gyõri Leo klub segített a szervezésben. Egy karate bemutatóval szinesítettük a délelõtti programot. Nagyon nagy sikere volt, fõleg mikor a végén a bátrak kipróbálhatták a cseréptörést.

Nagyon sajnálták mikor elfogyott az utolsó cserép is, szerencsére a szomszédban éppen épül a foglalkoztatási központ, gondolom néhány cserép nem fogja túlélni a gyerekek lelkesedését....

bemutató után elvonultak ebédelni, mi addig elfoglaltuk magunkat az udvaron. Játszottunk egy kicsit, fiatalodtunk hirtelen pár évet. Bár én lehet, hogy egy kicsit többet is ;-)

Ebéd után következett a meglepetés. Előkerült a fagyi, nagy várakozás övezett minket, hogy ki milyen fagyit is fog kapni. Nagyon jól fogyott a zöld és a rózsaszínszínű, amikor én osztottam a fagyit. Féltünk, hogy el fog olvadni a végére, de nagyon gyorsan elkapkodták az egészet. Ebéd után játszottunk, beszélgettünk egy kicsit, én persze fényképeztem is.

Mindenkivel foglakoztak, Andit legalább hárman szerették volna egyszerre feleségül venni, ha jól emlékszem jövő szombaton lesz a menyegző... remélem mindenki mehet!

Nagyon örülök, hogy ott lehettem!

Ha szeretnéd megnézni az ott készült képeket, erre tovább! 

powered by P4IT Kft.