Győri Nyár, győri hétvége

Hétvégén végre sikerült hazajutnom. Egész aktívan töltöttük a hétvégét Vikivel. Kitévedtünk a Győri Nyár nyitóra. Zenélt a légierő zenekara a sétálóutcán, jó lett volna táncolni, de hát a győriek csak nézni szeretik a zenét, végigparádézott sok huszár Győr utcáin, majd a Rába parton megcsodálhattuk Bessenyei Péter műrepülőt, majdnemhogy testközelből.

Volt valami koncert is, de az valahogy nem tudott felcsigázni... Úgyhogy kihagytuk! Amúgy is túl sok volt az ember. Este azért visszanéztünk, végre láttam megint tűzijátékot, sosem gondoltam volna, hogy tudnak még újat mutatni, de sikerült, egészen nagyon élveztem az előadást. Csak utána jött a legjobb rész, mégpedig a fáklyás felvonulás. Szuper volt látni ismerős arcokat, az evezősök között, na és persze ott volt Nyuszifül is.

 

Szombaton, egy kicsit későn ébredtünk, volt valami buli előző nap... este aztán újra belehúztunk a programokba! Megünnepeltük a legkisebb Papp felnőtté válását, egy grill partival, majd felkerekedtünk, hogy meglátogassuk a Xantus János múzeumot, mivel múzeumok éjszakája volt Győrben is.

Nem csak úgy mentünk a múzeumba, mivel Gigi fellépett a VTC társulatban.

powered by P4IT Kft.