9. láb

Idén ismét megrendezésre került a Százláb’tábor Csopakon, a szokásos helyen és ismét a csopaki borhetek időpontjában. Mint mindig, most is nagyon magas színvonalú volt a tábor, melyhez nagymértékben hozzájárultak a meghívott tanárok: Vincenzo-Izabella (Olaszország), Henrik-Johanna (Svédország) és Jani-Ivett (Magyarország) által tartott fergeteges hangulatú táncórák, a szervezett koncertek (Pedrofon, Bells, Jive Five), a házi Jack&Jill verseny és a remekül sikerült tábortűz is.

Ennyi program nem is tudom, hogy férhetett bele! Ha minden órán és esti bulin részt akartunk venni (és persze, hogy nem akart senki kimaradni a jóból), akkor nagyon kevés idő maradt a pihenésre. Bár volt strandbelépőnk, de az időjárás nem volt kegyes velünk, így mindössze csupán 3-4 alkalommal tudtunk lemenni a partra. De még így is belefért egy kis röpimeccs, ulti-parti, gúlaépítés és lovacskázás a vízben. Aki befizetett az étkezésre, az nem panaszkodhatott, mert a konyhás nénik, mint mindig, most is nagyon kedvesek voltak és a nagyon éhesek (általában a fiúk, főleg PappPeti) -egy kis udvarlás után- mehettek repetáért a napi menüből.

A reggeli ébredések általában fájdalmasan történtek és a tábor közepe felé érdemes volt végignézni a „kómás” és kissé gyűrött fejeken, amint épp próbálták felfogni és elsajátítani az újabb figurákat, emelős (kézenállós) elemeket a reggel 9 órakor kezdődő órákon! :o) A tantermeket (hálótermeket) sikerült elég rövid idő alatt mindenkinek belakni és kialakítani a kellemes káoszt, az étellel-láb- és ruhaszaggal keveredő légkört! Nekem ennek a hangulata tetszik a legjobban, mert itt aztán tényleg elengedheti magát az embert, hisz egyszerűen képtelenség rendet tartani! :o))

Biztos egy csomó mindent kihagytam még az élményekből, de talán nem is lehet minden megélt eseményt újra felidézni és leírni! Egyszerűen ott kellett lenni és részt kellett venni mindenen, amit csak bírtunk! Köszönjük Mikinek és Mártinak a nagyszerű szervezést és köszönjük a Bohémoknak, valamint a többi résztvevőnek a remek hangulatot! Szuper volt! Jövőre ismét ott a helyünk! :o))

Bohém Vik

powered by P4IT Kft.